HTML

USA Camp

Viktor taborozasa az USAban

Friss topikok

  • DjKalo: Nem rossz hely ez a Niagara, fura viszont ennyire be van építve. A kék esőkabátos képetek nagyon f... (2008.09.03. 16:59) Niagara Falls
  • DjKalo: Sok kis elkényezetett köcsög! kapják be Amúgy a ny-os képeknél a zöld pólósra azt hittem te vagy... (2008.09.03. 16:39) juli 15
  • Völgyi Ági: Szia!!! Most olvastam el a blogot. Nagyon jó... Nagyon irigyellek, és egyben nem. Lehet hogy egy ... (2008.07.29. 02:22) NY es tabori elet :)
  • Csega: Szeva Viktor!!! Tartsál ki cimbi, itthon lesz mit inni!Ku..a jó az oldal! Legalább nem unatkoztok.... (2008.07.11. 09:37) elso 2 het kepei
  • Lilla: Juj ez azért elég durva.. itthon nem is szabad 12 órűt dolgoztatni, vagy ha annyit dolgoznak, akko... (2008.07.06. 22:01) pff

Linkblog

Niagara Falls

2008.08.03. 04:05 vyctoor

Haj!

Ujabb kepek vannak fent a neten a Niagara kirandulasrool a szokasos helyen! Lessetek meg oket!!

Kora reggel indultunk... fel5 korul... es laza 5 ora buszozas utan 10re oda is ertunk a Niagarahoz. A busz zsufolasig volt, egy gramm hely nem volt rajta. Nem ugy, mint a NY-i turan, ahol meg fetrengeni is lehetett... na mind1, eleg kenyelmetlen volt, de azert megerte. A vizeses nagyon szep, es 30 dollaros belepoert 6 dolgot is megnezhettunk/hasznalhattunk. Az ido az elejen nem volt valami fenyes... tehat borult volt, es meg esett is, de nekunk jo volt... :)

Cave of the Winds az egyik legerdekesebb hely volt kozuluk. Ott kaptunk egy narancssarga esokabatot, meg egy szandalt, es mehettunk a vizeses kozvetlen kozelebe. Lift vitt le minket, majd a semmiben kinyilt az ajto, kigyalogoltunk a sziklafalbol, es mehettunk a vizeses kozelebe :). Termeszetesen csupa viz lett mindenki, es ezert volt jo, h a nap elejen mentunk, amikor amugy is esett az eso... igy legalabb egybe letudtuk az elazos dolgokat :). Aztan, a masodik hely az a magas kilato volt, ami a kepen is van (vmi observation). onnan eleg szepen lehetett latni az egesz vizeses-lancot. Az amerikai oldal sztem nem annyira erdekes, marmint nem volt rossz, csak a patko, ami a kanadai oldal hatara... na az sokkal szebb, es sokkal jobban latni az egesz vizesest onnan. Igy ha valaki keszul a Niagarahoz, mindenkeppen menjen majd at Kanadaba is, megeri. :) Ezert biztos... sot, inkabb azt mondom, h csak ezert :). Kanadaba aterve ugyanis nem talal semmi mast az ember, csak egy marhanagy cirkuszt. Mindenutt kisertetbarlangok, meg jatektermek... komolyan, eleg vicces... :). Egy kisebb varoskomplexum, ami csak szorakoztatasra van. Tele van hotelekkel, kaszinokkal, meg marhasagokkal. Viszont a kanadai emberek 1000% baratsagosabbak, mint az amerikaiak. Sokkal jobb is az ember kozerzete odaat. Nem tudom igazabol massal indokolni, csak azzal, h masok ott az emberek :). Na de errol kesobb.

Volt meg egy hajokirandulas is (Maid of the Mist), ahol ujabb esokabatot kaptunk, ezuttal keket... es vegigmentunk az amerikai vizeses mellett, majd be a patko vizeses kozepebe... nagyon erdekes volt. Semmit nem lattunk, mert a viz teljesen elontott minket, fenykepezni eselytelen volt sajnos, de azert ha vki csinalt, el fogom kunyeralni tole... :)

A tobbi reszt (aquarium, movie es meg vmi) nem neztuk meg ido hianyaban, inkabb atmentunk Kanadaba a Rainbow Bridge-on keresztul. Ott nekunk, magyar, amerikaban munkat vallalo embereknek sok papirt kellett magunkkal vinnunk, hogy VISSZA tudjunk jonni az USAba. I-94, DS20-19, Passport, meg meg vmi marhasag... na mind1. Ezek megletet atneztuk, majd mentunk at a hidon. A kanadai oldalon mindossze annyit kerdeztek, hogy "meddig maradunk?"... a valasz utan mehettunk. Mint mar emlitettem, jott a nagy cirkusz :).

Kesobb folytatom a sztorizast, csak most nincs idom... sok a varakozo a gepteremben :(

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorincamp.blog.hu/api/trackback/id/tr16598061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ritus 2008.08.03. 11:28:09

Hali!

Jók a képek! Köszönjük és irigykedünk!!! :o) Bár nekem az első széria esőkabi inkább citromsárgának tűnik, mint narancsnak... :o)), a második vitathatatlanul kék. Remélem, nem kaptatok el semmiféle niagara--gombát a sandi használattal. :o)))
Na, puszí, mailben a többit!
Ritka

DjKalo 2008.09.03. 16:59:25

Nem rossz hely ez a Niagara, fura viszont ennyire be van építve. A kék esőkabátos képetek nagyon faja, olyan mintha vmi holdbéli tájon vegyvédelmi ruhában császkáló kutatócsoport lennétek.

A borzos képet nem találtam meg :(

Gondolom mivel már szeptember van javában tart "vyctor goes through the usa" tour
süti beállítások módosítása