HTML

USA Camp

Viktor taborozasa az USAban

Friss topikok

  • DjKalo: Nem rossz hely ez a Niagara, fura viszont ennyire be van építve. A kék esőkabátos képetek nagyon f... (2008.09.03. 16:59) Niagara Falls
  • DjKalo: Sok kis elkényezetett köcsög! kapják be Amúgy a ny-os képeknél a zöld pólósra azt hittem te vagy... (2008.09.03. 16:39) juli 15
  • Völgyi Ági: Szia!!! Most olvastam el a blogot. Nagyon jó... Nagyon irigyellek, és egyben nem. Lehet hogy egy ... (2008.07.29. 02:22) NY es tabori elet :)
  • Csega: Szeva Viktor!!! Tartsál ki cimbi, itthon lesz mit inni!Ku..a jó az oldal! Legalább nem unatkoztok.... (2008.07.11. 09:37) elso 2 het kepei
  • Lilla: Juj ez azért elég durva.. itthon nem is szabad 12 órűt dolgoztatni, vagy ha annyit dolgoznak, akko... (2008.07.06. 22:01) pff

Linkblog

vegre itt...

2008.07.01. 04:05 vyctoor

hello mindenki,

joparnapja nem sikerult irnom a blogra, mivel nem mukodott a net a taborban rendesen, aztan mostmar jo, de mostmeg csak este engednek be... es ez mar igy is marad.

Az elmult par nap hatalmas izgalmak kozt telt... kb egesz nap melo, de ezerrel... reggel 8-9tol este 8ig, penteken volt a shabbat leokeszulete, szombaton meg maga a shabbat, ami ugye azt jelenti, h a zsidok pihenonapot tartanak, ergo mindent nekunk kell felszolgalni, es penteken elore elkesziteni, mert szombaton nem lesz tuz a konyhaban, mivel azt csak a forabbi gyujthatja be... namost szombaton egy villanyt se kapcsolnak fel, meg le, nem hasznalnak gepeket, nem vezetnek autot... megall az elet. Este meg vagy jegkrem vagy pizza partit tartanak... szombat este ejfelkor vegeztem a meloban... 9 korul kezdtem, es vagy ejfelig meloztunk. Egesz nap volt vagy 3 ora szunet. Szoval eddig ez a tabor egy eleg kemeny hely melo szempontjabol, alig van idonk, aludni is alig van, nemhogy barmi masra...

A kitchen stuff ugy nez ki, hogy 3 reszleg van. 1 a talalo resz, ahol dolgozom en, a masik a tej konyha, a harmadik meg a hus konyha. Ebben a sorrendben megy elvileg a nehezsegi fok, tehat a dinning room az a paradicsom, a tejkonyha egy fokkal rosszabb, a hus reszleg meg a pokol... de szo szerint (voltam mar ott... 2 oran keresztul teptem a csirket... nyak... mell... labak-szarnyak... kulon). Na most a dinning stuff kisfonoke egy fekete srac, aki Dominikai Koztarsasagbol jott..., tavaly is itt volt, azert lett ilyen kisfonok. Namost o a vilag leglustabb embere... mindent velunk csinaltat, es olyan flegma stilusban, h az elkepeszto. Van meg 1 dominikai-koztarsasagi srac itt, aki a tejkonyha kisfonoke (o is itt volt tavaly), es van egy venezuelai (aki a satortarsam...)... na ezek harman olyan lustak, h soha nem csinalnak semmit. Non-stop lognak... nekem nem voltak eloiteleteim a sotetebb boruekkel szemben, es nem is akarok altalanositani, de ok tenyleg lustak, es ez mindenkit flusztral, foleg minket, dinningeseket. Ugyanis ha mi keszen vagyunk vmivel, akkor mennunk kell segiteni mas szekcioknak, viszont mas szekciok soha nem segitenek nekunk... ha ok keszen vannak, mennek szunetre. Es amikor mi is mennenk mar utanuk, ezeket a lustakat kell meg kerulgetnunk... fetrengenek a padokon, spanyolul beszelgetnek... elkepeszto. Na mind1, szoval ez nem annyira jo az egeszben... ezert dolgozunk rengeteget. Raadasul eleg rossz, h ok a padon ulve, meg fetrengve dirigalnak, nekunk meg nincs mas valasztasunk, meg kell csinaljuk. Holott ok is csak picivel vannak folottunk, mert a nagyfonok, az UZI az, aki a dolgokat leosztja... csak o sosincs ott, amikor ok lognak.

Ezen kivul a tarsasag jo. Nemtom irtam-e mar, de van itt uj-zelandi, venezuelai, kolumbiai, izlandi, francia, ukran, lengyel, szolvak, dominikai koztarsasagi... stb.

Tegnap este (vasarnap) voltunk a walmartban, busszal visznek minket a 2 honap alatt elvileg 2x. Hatalmas, orult nagy, annyi minden van, hogy elkepeszto, es iszonyat olcso. Vettem egy telefont 15 dollarert (kb 155 ft 1 dollar)... feltoltos... csak leakasztod a polcrol, kifizeted, es van egy telefonod. Vettem ilyen strapalos cipot 9 dollarert, meg ezt azt, de sokan vettek uditoket, kajakat (12 db dobozos kola 1 pakkban 5 dollar), egy itthon 300/350 ezerbe kerulo laptop kint nem eri el a 150 ezer Ftot... nagyon durva. Ja es a legdurvabb, hogy nincs itt, az allam ezen reszen alkohol a boltokban!!! Brutalis!! Nincs a walmartban sem. Csak olyan helyen van, ami kijelolt alkohol arusito hely.

Na most egyenlore ennyi... majd irok meg ha lesz idom!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorincamp.blog.hu/api/trackback/id/tr81547128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rita 2008.07.01. 23:55:20

Hellóka!

Még olyan "felvizezett sört" sem árulhatnak a boltok? Ez nagggyon durva!!!:o)Akkor mit isznak? Ja, gondolom, kólát-kólával... :o)))
Én aszondom, nálunk meg nincs olyan bolt,ahol ne lehetne alkeszt kapni:o),vagy legalábbis rövid időn belül veszteségessé válna... :o)))

Na,puszííí

peti 2008.07.03. 14:54:17

Szóljál már be annak a gyökér 3. világ beli fekának!
Mégis csak Európábol jöttél vagy mi fene! :) Ő meg egy rabszolga!

misi 2008.07.03. 22:38:28

szedd meg magad Vitya!:D

Amarilla 2008.07.05. 17:54:38

Tarts ki és ne engedd h. ezek az IQ-bajnokok osszák Neked az észt,mert kb 1amcsinak van annyi esze mint 3leghülyébb európainak összesen:)

csókollak:)
süti beállítások módosítása