HTML

USA Camp

Viktor taborozasa az USAban

Friss topikok

  • DjKalo: Nem rossz hely ez a Niagara, fura viszont ennyire be van építve. A kék esőkabátos képetek nagyon f... (2008.09.03. 16:59) Niagara Falls
  • DjKalo: Sok kis elkényezetett köcsög! kapják be Amúgy a ny-os képeknél a zöld pólósra azt hittem te vagy... (2008.09.03. 16:39) juli 15
  • Völgyi Ági: Szia!!! Most olvastam el a blogot. Nagyon jó... Nagyon irigyellek, és egyben nem. Lehet hogy egy ... (2008.07.29. 02:22) NY es tabori elet :)
  • Csega: Szeva Viktor!!! Tartsál ki cimbi, itthon lesz mit inni!Ku..a jó az oldal! Legalább nem unatkoztok.... (2008.07.11. 09:37) elso 2 het kepei
  • Lilla: Juj ez azért elég durva.. itthon nem is szabad 12 órűt dolgoztatni, vagy ha annyit dolgoznak, akko... (2008.07.06. 22:01) pff

Linkblog

szerda...

2008.06.26. 04:14 vyctoor

... ujabb nap telt el a campben, ma mar erkezett egy csomo counselor (akik a gyerekekkel foglalkoznak), igy hatalmas volt a tomeg... ami egyszerre erkezik kajalasokkor a konyhara. A staff emberek (mi) a hivatalos kajaido elott esznek fel oraval, aztan jon a tomeg, beallunk a pult moge, es pakoljuk ki a kajat a hungarocell (! :) ) talcakra... Hogy mi a kaja? Ma a reggeli palacsinta volt, vmi ehetetlen edes sziruppal, meg persze a szokasos corn flakes... ebed pizza, abbol is harom fajta, meg teszta meg vmi szosz ra, de a pizzat jobban vittek az emberek :). A vacsi pedig vmi marhahusos-rizses ize, ami annyira nem is volt rossz, mint ahogy kinezett. Persze minden idoben van gyumolcs es zoldseg... salatabar... bebirepa, uborka, paradicsom, stbstb... a gyumolcsok pedig alma, korte, barack, nektarin, banan, narancs... , de mind olyan szep, h tuti, h nem termeszetes... 100% izee... genmodositott... de tenyleg, minden mintha a reklambol gurult volna az arcunkhoz... elkepeszto.

Ma felfedeztuk a staff lounge -ot, ami a pihihelyuk a staff embereknek. Hat 2 akkora tv van bent, hogy eloszor szekrenynek neztuk, majd masodik blikkre fogtuk fel, h az TV. Van meg ulogarnitura meg billiard aztal, ami borzasztoan lejt, de nem is billiardozni jottunk ide... :)

Jah egyebkent a tabor elejen, es azota meg 1x-2x elmondtak, h ovatosan a kajaval... csak az etkezoben lehet enni, kivinni sem lehet kajat, mert a tabor ugyebar egy erdo kozepen van, es az erdoben vannak borzok, mosomedvek, medvek, amik a kajara jonnek. Tehat a clean stuffnak is ejjel 1kor korbe kell mennie a golfkocsival, es a szemeteseket kiuriteni a taborban, mert ha barmifele kaja is bennemarad, akkor jon a maci meg a mosomaci, felborogatjak a kukakat, meg ilyenek. Kint meg csak ennyi a gaz, de ha mi kajat viszunk a satrainkba, akkor oda jonnek be az allatok, ezert ez szigoruan tilos. 2 eve volt medve a taborban, es nem vmi jo dolog. Egyebkent ezek fekete medvek, foleg novenyevok, nem olyanok, mint a barna medve (az itt nincs), viszont azert veszelyes is tud lenni, ha nem tud menekulni, ha sebesult, stb. De azert aggodni nem kell, eddig csak mosomacik jottek, viszont azok szetturtak a nagy kukat, ami egy ilyen szemettomorito gep, es csak egy kis ajtaja van, ahol a zsak szemeteket lehet bedobalni... csak vki nyitvahagyta ejszakara, es reggelre a teteje tele volt labnyomokkal, meg csirkecsontokkal az elozo napi ebedbol... :)

Na mara ennyi, majd hnap kepeket is toltok :)

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorincamp.blog.hu/api/trackback/id/tr5539813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benkodavid · http://www.myspace.com/benkomusic 2008.06.26. 11:26:49

juhúú candyman! jó a blogod, érezd jól magad! szigetre hazajössz már?

Alföldi Laci 2008.06.26. 15:38:58

Hali!
Érdekes lehet...egyszer majd én is kipróbálom,persze ha nem a yes,meg a no lesz a mérvadó az angolul kinyögött tőmondataimban,ja meg az őőőőő...őőőő.Remélem okés kint minden...kérdeznék 1-2 dolgot,de nem blogtéma majd dobok mailt :D!

Alföldi Laci 2008.06.26. 15:39:01

Hali!
Érdekes lehet...egyszer majd én is kipróbálom,persze ha nem a yes,meg a no lesz a mérvadó az angolul kinyögött tőmondataimban,ja meg az őőőőő...őőőő.Remélem okés kint minden...kérdeznék 1-2 dolgot,de nem blogtéma majd dobok mailt :D!

Alföldi Laci 2008.06.26. 15:46:51

Hali!
Na írtam már csak nem küldte el ez a szemét...mindegy a lényeg annyi,h macik nem esznek meg benneteket...tanulj meg billiárdozni...az egyik tv-t kérem...és igen érezd jól magad!!!Majd balatonsoundról gondolunk rád :D

arpad 2008.06.26. 19:41:19

Fogjál mosómedvét és hozd haza:)
Töcsé még képeket.
Melohelyről, szekrénytvről, gm kajáról.
Mindenről.
Azért megnézném élőben is az egészet. Jól hangzik.
Géphez hogy és mikor jutsz?
Szabadidőd hogy van napközben?
Mikor kelsz-fekszel?
Sok sok kérdés:)

DjKalo · http://zsonglor.lap.hu 2008.06.26. 23:29:56

Szeva!
Ez nagy ötlet volt tőled hogy blogot nyitottál. Napi elfoglaltságommá fogom tenni a 2 postafiókom megnézése után a Viktor blog átfutását.

Már a fejemben volt, hogy írok neked, hogy mi a stájsz, milyen volt az út, meg a körülmények, de sportoktatói vizsgák miatt el vagyok havazva. Most is csak véletlenül beléptem a wiw-re és olvastam a mailed. Na megyek kezdem az elejétől!

Csáó!

UI: ha kérdésem lesz majd kommentelek 1000el

DjKalo · http://zsonglor.lap.hu 2008.06.27. 00:26:04

Ezt a blogot olvasni, már most látom olyan lesz mintha a 24-et nézném. (Sosem láttam belőle egy részt se, de kb. ilyen lehet.)

Na szóval miért is van az, hogy a yellow cab-be nem ülhet be a sofőr mellé az anyósülésre senki?

A Hostal elég brutálisnak tűnt, előtte az a vasállvány csak a felújítás miatt volt ott és az nem része a dizájnnak ugye?

Hihetetlen, hogy ott ennyi állat van...

A skacok is majd ilyen sátrakba fognak lakni?
A napi 3X-i kaja kitálaláson, terítésen kívül van még más feladatotok? Kb. mennyi időt vesz el ez így összesen?

csőváz
M

akisbea 2008.06.27. 01:26:55

Nagyon zsííír! Esténként flesselgess a macikkal! Have fun, kisviktor!!!

Mamarilla 2008.06.27. 20:35:09

Képet!....képet!...képet!.....a maciról:).......fel a fejjel és remélem hamarosan jó lesz a neted:(...
süti beállítások módosítása